Yogautbildning

Mina lärare, mentorer och inspiratörer är människor som bjuder på sig själva och som ödmjukt törs att utforska sig själv, sina liv och relationer.

Jag har varit så lyckligt lottad av att studera under folk som vågar undras, tvivla och möter livet med nyfikenhet, inspiration och lekenhet.

Mina lärare är människor i ändring, och flexibla förebilder!

 

 

ANJA VIBELUND

Photo: Anja Vibelund

 Anja Vibelund äger Maranja Yoga i Askim och är partner på Yogaskolen i Asker & Bærum

Hon har klassisk yogautbildning med specialutbildning  i yoga för gravida,. Anja har också utbildning i konst, psykodrama, rytm- pedagog och har grundutbildning i pedagogik och filosofi från Universitetet i Oslo.

Les mer på: http://www.maranjayoga.com

 

 

SPIROS PERISTERIS

Photo: Magnus Jordheim

Spiros Peristeris ägare av Tiger & Drage AD och daglig ledare av  Yogaskolen i Asker & Bærum.

Han är utbildat  Tai Chi Chuan-Qigong lärare och sertifiserad Thai yoga massage terapeut vid Wat-Po Traditional Medical School i Thailand. Han har studerat gresk och ostlig filosofi, astrologi och psykologi. Han har praktiserad kampsport, meditation och yoga i snart 30 år.

Les mer på:  www.ensoqi.no   og http://www.yogaundervisning.no/

 

 

PEDER WROLDSEN

Photo: Magnus Jordheim

Peder Wroldsen är partner och daglig ledare i Interaction Consulting AB och har sen 1984 jobbat som ledningscoach för utvecklings- och omställningsprocesser i  privata och offentlig verksamhet och har omfattande erfarenhet i undervisning från universitet och högskola.

Peder har också omfattande erfarenhet som coach och facilitator. Han har erfarenhet från jobb i USA och Norge. Peder är medlem av Bedriftsrådgiverforeningen och styrelsemedlem i Norsk institut for ledningsrådgivare (Institute of Management Consultants Norway (IMC Norway).

Peder har Bachelor i pedagogik från universitetet i Oslo, Master of Management från BI och practitioner i kommunikations och läringsmodellen  NLP, certifiserad av  NLP- Grunder John Grinder. Peder skrev sin master uppgift på ”Selvbestemmelsesteorien” och är speciellt intresserad av ledning  och utvecklingsprocesser som ökar äkta inre motivation. Tillsammans med Nils Jørgen Sellæg är Peder ansvarig for utveckling och genomförande av Interaction Consultings öppna kursprogram – et utvecklingsprogram på i allt 60 dagar med fördjupning innan lärande och kommunikation. Han er också medförfattare i  egenutvecklingsboken ”Speilbilder – om dagdrøm og livskunst”

 


Les mer på: http://www.nlp-interaction.no/new/nlp/nlp_index.php?id=nlp_hjem&page=1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s