Velkommen!

Hei, jeg er Monica Charlott Rundqvist og er kvinnen bak Yogamma, et navn som dukket opp etter en lang prosess og rehabilitering av Myalgisk Encefalomyelit/ ME.

I 2008 kræsjet kroppen og fra det punktet snudde hele mitt liv, det var det beste som har hendt meg….

Om du har sett filmen eller lest boken Eat, Pray Love så har du kanskje en liten idè om hva som skjer når man kaster loss fra tryggheten, min sykdom ble veien ut av traumer, utmattelse og destruktive relasjoner.

Formelt sett er jeg utdannet Auraformidler, Aromaterapeut og Hatha Yogalærer i Norge og India. I kjølevannet av min egen sykdom utviklet jeg en veiledning og en måte å formidle yoga, selvutvikling og energiarbeid som er enkel, personlig og inkluderende for alle som vil og ønsker en endring og mer kjærlighet til seg selv og sitt liv.

Jeg har over 30 års erfaring med fysisk og mental trening, 5 år klassisk utdannelse i Yoga og meditasjon og har jobbet fulltid med Yoga, AuraTransformation TM og selvutvikling i Norge og Sverige siden 2012.

Jeg er en mor til 2 flotte kvinner, og jeg er født i Stockholm, oppvokst i Norge og for tiden bosatt i Eskilstuna. Jeg holder foredrag, workshops og skriver om egenkjærlighet og etikk, og jeg er opptatt av hvordan finne mer godhet til seg selv samtidig som man tar et ansvar for sitt liv og jorden vi lever på.

Foruten å være aktiv skiløper og viet mye av mitt liv med dans, yoga og trening av alle slag, har jeg hatt mye personalansvar både innen salg, rekruttering og helse. Jeg har jobbet mye frivillig som journalist og vært aktiv forelder i alle skoler og barnehager, og har lang erfaring med salg i alt fra rekrutteringsbyrå til parfymeri og butikksjef på Arts & Crafts CC Vest i Oslo.

Jeg finner inspirasjon i alle settinger jeg rører meg i, men en rød tråd er mennesker og utvikling, og derfor har jeg også jobbet mye med nevrologiske skader, multihandicap og barn.

Min vei hjem er en pågående reise, langs veien har jeg forlatt alt jeg trodde var meg, og jeg har innsett at det finnes ikke noe «jeg», vi mennesker er i stadig utvikling og den du er i dag er ikke den samme som i går, i beste fall er du et vitne til dine reaksjoner og følelser.

Om du lurer på hva Yogamma betyr, så er det et navn som samler alt jeg det gjør. Noen år etter at jeg valgte navnet, fant jeg ut at i hinduistisk tradisjon er Jogamma en reinkarnasjon av guden KALI, og det er kanskje ikke tilfeldig at jeg valgte nettopp dette navnet da jeg ville gjøre en Instagram konto i 2013, det var da jeg brøt ut.

Min reise har gått gjennom selvutvikling, driv og nysgjerrighet og en søken etter den store kjærligheten, noe som førte meg til Eskilstuna og Kali, ja, det er hun som ryddet all motstand av veien.

Bloggen ble til da jeg som nyutdannet yogalærer ble utfordret av mine elever til å dele min yoga og mine tanker om livet og selvutvikling. Siden den tid har jeg delt yogabilder, øvelser, flyttet til Sverige og delt tips, råd og tanker om livet slik det er.

Litt om alt med andre ord, velkommen!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.