Auratransformation ™

Den nya tidens energi. . .

mg_5507

Min Yoga och Auratransformation ™ går hand i hand!

Precis som yogan ska förenar alla dina sidor är Auratransformation (AT) ett system utvecklat för att förena alla delar, den fysiska, den mentala och den andliga sidan av människan,  Body- Mind & Spirit. Vi människor har olika delar, en feminin och en maskulin sida, men också element vilket visar sig i hur vi rör oss, mår eller uttrycker oss. Om du tänker dig att alla har en del luft, det mentala/ intellektet, en del eld, passion/ livskraft, vatten kreativitet/ känslor, och sist men inte minst jord, det fysiska/ basala behov, alltså 4 element som i olika grad är mera framträdande än andra. Allt beroende av hur du mår, eller vem du umgås eller hur du ditt liv ser ut. För att vara i full balans på alla plan måste elementen vara i harmoni med varandra.

 

När vi yogar kan man balansera upp olik element, och mitt fokus ligger på just det. Ofta kan jag se hur många av oss är för mycket i huvudet, uppe i luften och att alltmer försvinner ut av sin kropp. Smartphones och sociala media drar oss ur verkligheten och ger alltför mycket plats för stresshormon och adrenalinproduktionen så att det växer ut av proportion. Det gör att vi under dom flesta timmarna i dygnet befinner oss i flight, fight or Freeze modus. Freeze är det stadiet man hamnar i eller utvecklar efter en långvarig period med pågående stress, och man blir utbränd.

 

Vad händer när man är utbränd, jo man fryser till is och känslorna tar antingen över eller fastnar helt och utvecklas till en depression. Om du tänker dig kopplingen vatten och känslor, så kan du kanske förstå varför man behöver balansera detta upp med andra element. Vad är det som smälter isen, jo värmen, därför behöver man eld. Elden är din drivkraft och det är just det man behöver för att få framdrift. När du får en AT får du tillgång till din eld och drivkraft, och med en ny aura får du det skyddet du behöver för att hålla på din energi, ordet Auratransformation betyder rätt och slätt att du har en ny och hel membran som kan stå i mot yttre påkänningar så att din drivkraft kan växa sig starkare. När du gör en AT jordar du dig, du blir mer fysisk och får större kraft till att faktisk göra det som ska till för att nå dina mål.

 

Jag jobbar medvetet med det här både i mina yogapass och med AT klienter. Jag ser hur det funkar i mina yoga elever och med mina AT klienter. Det som är fördelen med en AT är att du inte behöver att ständigt tanka för att få kraft till att nå dina mål, du har allt i dig, och kan balansera dig själv. För en som inte har gjort en AT eller inte har det nya energisystemet måste man fylla på tanken, men ändå är det inte tillräckligt till att det når helt in i dina celler ej har du det skydd du behöver för att utveckla drivet och elden utan att sipprar ut till din omgivning i stället.

 

En Auratransformation ™ hjälper dig hålla koll på din energi, ger dig den kraft du behöver och inte minst hjälper dig ta kontroll!
Vad som händer under en At är att du får hjälp av en Auraförmedlare till att ta in din kraft i kroppen, en AT stärker din kropp så att du kan hålla kvar din energi och livskraft och låter den här kraften utveckla sig till en kroppslig intelligens, vilket medför stärkt fokus, mer kroppsstyrka och snabbare utveckling och personlig växt.
Vad ska man med mer livskraft kan du fråga dig, inte alla är intresserade av energi, men dom flesta vill må bra. För att må bra måste man ha vissa saker på plats, man behöver känna sig lugn, stark och vaken. En Auratransformation™ kan hjälpa dig med att hitta rätt balans och må bra. När du tar in din livskraft i din kropp är det som att byta ut ett gammalt med ett nytt elektriskt anlägg i ditt hus, en AT är en förnyelse av din kropps elektriska system, och när du har gjort en AT och fått ditt nya energisystem på plats vill du aldrig gå tillbaka…

 

Min yogaundervisning har blivit mycket starkare av min AT och jag har utvecklat ett sätt att undervisa som  är enkelt att anamma i den fysiska vardagen antingen du är intresserad av den fysiska, mentala eller den spirituella delen av Yoga.
Jag rekommenderar dig på det starkaste att sätta dig in i Auratransformation ™ som är en fantastisk gåva för en som är redo för en uppgradering fysiskt,  mentalt eller energiskt!

 

 

 

AuraTransformation™ – en permanent expansion

För dig som är beredd på att ta steget fullt ut och integrera hela din livskraft i din kropp, eller har barn med extremt mycket eller obalanserad energi och önskar mer harmoni, balans och sammanhåll i familjen.

En AuraTransformation™  är en permanent och genomgripande utveckling av aura, personlig energi och utstrålning som efterhand medför många fördelar fysiskt och mentalt.

Jag hittade redan som tonåring lugn och fokus genom meditation och tystnad. När jag sen startade upp som Aromaterapeut i en ålder av 18 år fick jag höra av mina klienter att jag gav healing.  Jag visste inte vad healing var och tyckte det hela låt väldigt flummigt,  det jag upplevde var ett flöde och total närvaro och för mig var det en helt naturlig tillstånd att vara i.

Min resa genom olika utbildningar och personlig utveckling har hjälpt mig att känna djup respekt och tacksamhet inför livet och den energi som vi alla har boende i och som finns i allt runt oss.

Ett mer medvetet sätt att förhålla sig till energi är något vi alla kan dra nytta både i jobb och privat, inte minst hur vi förhåller oss till vår personliga energi.

Med personlig energi menar jag din rena kraft som tillhör dig och ingen annan. När man känner sig kraftlös eller låg eller att man har någon i sin närhet som ständigt trampar över ens gränser är det för att det fattas kunskap om att hålla reda på sin egen energi.

Barn och ungdomar av i dag, har en helt annan kraft och genomslagsförmåga som vi vuxna bara kan drömma om. Tiden vi lever i och den energi och fokus våra barn utstrålar är mycket stark och allt händer väldigt fort.

Att göra en AT innebär att man lättare kan hänga med i varven, AT hjälper dig att återkoppla dig till din egen energi utan att du behöver tanka genom healing etc.

Jag har en lång resa bakom mig med healing, naturmedicin och Yoga och vet vad som händer når man skalar av all skydd genom för mycket ljusenergi och klassisk healing.

Efter flera reser till Indien och yogans högst spirituella hemland öppnade jag upp för en kraft som skulle visa sig inte bara bränna bort alla begränsningar men också mitt skydd. Jag var så fylld med ljus att jag under kort tid rasade 10 kg ner i vikt och kunde känna av allt och alla, det fans inget filter. Under den här tiden hade jag sökt hjälp att bota ett ME/CFS – kroniskt trötthetssyndrom. Healing och yoga gav lindring, men efter en stund kändes allt fel.

Under våren 2013 kunde jag känna hur jag brann inombords, min hy brann, kliade, var torr och flackade och kroppen blev bara lättare och lättare. Sommaren kom och elden drev mig ur ett samboförhållande och en relation som var byggd på medberoende.

En gigantisk dominoeffekt tok tag i mitt liv, min hälsa och alla runt mig, och följden var att jag äntligen insåg hur högkänslig mitt barn var.

Detta ledde till en artikel på nätet om Indigo och kristallbarn och jag kände omedelbart att jag var tvungen att göra en Auratransformation ™. (AT)

Samma dag jag bestämde mig, föll allt på plats!

Min AT var ett väldigt efterlängtat, kraftfullt och viktigt drag och mycket läkande för mig och min dotter.

Med mitt nya skydd (aura/ energilag)  fick mitt system lugn att läkas. Mina gränser blev tydligare och vi upplevde en ny sorts av balans och gränser både som individ i oss själva, men också mellan oss som familj.  Att gå från en symbiotisk relation till att ha mer rum mellan oss var som att äntligen få luft att andas i. Vi kunde äntligen få rum till fred och ro, den nya energin, glädjen och samhörighet vi upplevde tillsammans var helt fantastisk, för inte att prata om hur det upplevdes att se en tonåring växa sig stark ved min sida.

Alla positiva och snabba ändringar hos oss och vår omgivning både i skolan, jobb och i relation till andra gjorde att jag bestämde mig för att utbilda mig till Auraförmedlare. Sen november 2013 har snöbollen rullat i ständig ökande fart. Jag har haft äran att få se hur den här fantastiska gåvan har ändrat liv, och hur det ger harmoni i dom familjer som valt göra en AT.

Alla sår och alla ärr har läks på ett helt annat sätt en man var van vid.  Allt man hade lärt om att man ska jobba hårt för att uppnå resultat flög bort med tiden och resultatet är att jag i dag får uppleva hur en kärleks relation är utan beroende och betingelser. För mig var min Auratransformation ™ första steg in i det riktiga livet, och i 2014 kom valet att flytta från Norge och till lilla Eskilstuna.

Min enda drivkraft har varit att hitta ”hem” och att jag skulle lämna familj, vänner och hela mitt nätverk i Norge kom som ett lika stort chock på mig som min omgivning, men drivkraften om att komma hem var större en allt, och i dag vet jag varför just Eskilstuna.

Transformationen har gett mig nya verktyg och ett nytt sätt att se mig själv och mitt liv och alla mina val har ändrats tack vare att jag har fått en djupare insikt till mina egna behov och vad jag ska engagera sig i. Jobbiga relationer, vanor och övertro som inte är i harmoni med mitt syfte och mitt energi system har ingen kraft, och jag släpper saker utan det samma bekymmer och dåligt samvete som tidigare.

För mig har min AT gett mig kraft till att nå mitt högsta mål!

Att uppleva att leva ett liv och en vardag i full harmoni med min partner känns som en enorm belöning för all jobb jag har gjort och jag är oerhört tacksam för att jag aldrig gav upp. När två hela människor möts finns ingen gränser för vilka möjligheter som öppnar sig, och det är det här jag brinner för att dela med världen, jag kan med handen på hjärtat säga att min AT hjälpte mig att bli redo att hitta min partner i livet, och är övertygat om att en så genomgripande transformation är en fantastisk nyckel för alla som är redo för att nå sitt mål här i livet.

Jag motiveras av att visa att det finns en väg ut av beroendeskapande relationer och begränsande tankemönster, att du är inte ett offer för din historia. Allt du har med dig är resurser som väntar på att bli förlöst, men innan man släpper taget måste man hitta lugnet i sig själv och förstå vart man riktar sin uppmärksamhet och energi.

Mitt mål med Yogamma är att sprida kunskap om hur energi påverkar oss i vår vardag och vad vi kan göra för att ta kontroll över vår egen energi och sortera bort allt annat.

Jag tycker att alla ska ha möjlighet till uppleva hur det är att leva ett balanserad och harmonisk liv med sina nära, och min passion är att dela min kunskap och vägleda människor som vill ta ansvar för sitt liv, och som vill öka sin vitalitet och livskraft. Eller enklare sagt, bli av med Drama och leva ut sin livsuppgift, här och nu.

Jag hjälper dig gärna hitta din väg, kraft och livsuppgift, allt du behöver att göra är sätta tydliga intentioner och ta första steget, jag vet att det går, och har verktygen som skall till.

Om du är nyfiken är du välkommen att boka tid med mig!

 

Äntligen Hemma

mg_5348

 

När jag kom hem

Efter min AuraTransformation ™  slutade jag att ödsla min energi!

Innan upplevde jag alltför ofta andras smärta, obehag och stress i den utsträckning som gjorde att jag mer eller mindre balanserade på gränsen till utmattning även om jag sov, vilade och sov.

Är du trött, tagen och utmattad kan det ha med att du är empatisk och inkännande. Empati är en underbar gåva och är en helt fantastisk resurs om du har ett jobb där du måste samarbeta med andra människor, men alltför många upplever att utnyttjas och blir överstimulerade, och måste tillbringa mycket tid på att samla sig och vila.

I mitt jobb träffar jag ofta människor som behöver tankas med healing och talar om sin energi som om det är en begränsad resurs.

Ja det kan vara lätt att tro att det är så, men sanningen är att din energi är inte en begränsad resurs, det är värre med ditt skydd.

Många tror att svaret ligger i att gå till healing som fyller upp klienten, men saken är att ju mer healing du får ju mindre energi kan du hålla. Klassisk ljus healing ( healing) bryter nämligen ner det lilla skydd du har, oavsett hur mycket du fylls, sipprar det ut igen, det är som att hälla vatten i en sil och du är beroende av påtår, dyrt för dig, men lönsamt för healern.

Är det så att du känner ständigt trött och har brist på energi är det kanske för att du inte har så mycket skydd igen, vissa människor kallar detta skydd för Aura andra kallar det ett energifält. Fältet är en osynlig gräns mellan din kropp och sträcker sig så långt ut från din kropp som dina ”antenner” går. För vissa, är deras ”sensorer” så långt ut att de blir helt utslagna av andras impulser, känslor och till exempel elektromagnetisk strålning mm. Låter Crazy?

Ja, det är crazy att till ständigt dräneras och inte ha förmågan att sätta stopp och du blir gradvis mer och mer intolerant eller trött.

Vi har som alla levande varelser förmågan att plockar upp information med alla våra sinnen,  även kroppens celler, det är helt naturligt, men inte så hälsosamt när man blir så sensitiv att vi inte längre kan skilja mellan vad som är ditt och mitt.

När du gör en Auratransformation ™, läggs det en fysisk membran mellan dig själv och din omgivning som gör att du inte störs av andras stress och kaos, det hjälper dig att behålla all din energi, och till skillnad från tidigare blir din känslighet en resurs snarare än en begränsning. Dessutom blir du starkare mentalt. Lugn och ro är bara bråkdel av effekter en ny skyddsutrustning ger. Många av mina klienter säger att de upplever en enorm lugn efter sin Auratransformation ™, så mycket att familj, vänner och kollegor reagerar på den nya fokus de utstrålar.

När vi först är inne på  utstrålning, om din attraktionsförmåga efter din Auratransformation ™  är det bara en sak att säga, du får vad vill och det snabbt.

Att bli mer synlig, ta mer plats och sätta gränser för att nå dina mål och drömmar är enormt befriande.  Auratransformation ™, ger dig en kickstart i livet, och det är bara att gratulera eftersom från det ögonblick du tar steget mot att äga hela ditt liv och potential, kan du ta emot all din energi, och det finns inte en cell i din kropp som inte går i rätt riktning, och jag lovar dig, då blir livet en fest.

För det är ju vad vi alla vill, leva nu och sova sen!

 

Mina energi behandlingar:

 

Screenshot_2017-12-20-21-43-11-1.png

Som utbildad Auraförmedlare kan jag hjälpa dig med att integrera alla dina element helt in i cellerna!

 

Att få ordning på alla elementen skapar balans, flöde, överblick och styrka. Jag kan hjälpa dig med att skapa balans med Aurtransformation, Aurajustering eller Balansering.

 

4-elements-f2ee04ee-e524-48f6-9768-3ae4aea6c935

Pris Auratransformation tm 3600.00 4-6 timmar fördelat på 2 behandlingar.

Boka tid:


Balansering

För dig som genomgått en AT. Jag jobbar med att balansera alla dina element, plockar bort och uppdaterar ditt system samtidigt som jag läser av och ger intuitiva råd om vad som kommer upp i ditt system. Mina klienter får fart på sin kristalliserings process och lär sig metoder för att sortera, och får fysiska och mentala övningar som stimulerar olika element du vill aktivera/ balansera.  Kan också sätta en element profil utifrån Sennov Partners 4 element profile.

Pris: 850.00 pr timme

Boka tid:

 


Aurajustering

För dig född åren 93-94 och vill göra en AuraTransformation ™. Då bokar du denna behandling.

Efterföljande balansering är inte obligatorisk och eftersom du som är född under denna period och har redan en del av den nya energin så går behandlingen även något snabbare än en AuraTransformation ™.

 

Pris: 850.00 pr timme

Boka tid:

 

fotolia_94147174_subscription_monthly_m

Annonser