Glass knuser når steinen treffer!

In or outside of the box, that is the question!

Tror jeg vil inn, men hver gang kan jeg ikke få skyndtet meg fort nok med å bryte ut.

Å zoome inn og ut av boksen er en øvelse, jeg tror livet består av nettopp den hårfine balansen mellom det som er innafor eller ikke.

Å være innafor hva er det? I helgen ble jeg atter igjen påmint om å gå på byen uten å drikke alkohol ikke er helt innafor. Mange kan bli både irritable og slenge litt med leppa, eller graver veldig mye, og slipper ikke taket i at jeg ikke drikker. Ofte kjenner jeg at det vekker uro og usikkerhet. Nei, jeg er ikke alkoholiker, jeg er ikke avhengig, men jeg missliker effekten alkohol har på kroppen. Jeg liker å være tilstede og å leve ut, uten å støtte meg til en krykke. Ikke minst, jeg elsker å danse, ha det gøy og våkne uten hangover.

Desverre betyr det å være innafor for veldig mange å drikke seg nummen, alkohol tar brodden av uka og markerer at nå er det fri og helg. Man kan liksom ikke senke skuldrene uten at man må ha et glass.

Forstå meg rett, jeg dømmer ingen, men please, jeg skulle gjerne sluppet forklare dette for folk som ikke husker meg dagen derpå. Jeg ekke ute for å forsvare meg, jeg er ute for å ha det gøy, og skal ikke gjemme meg fordi det blir for ubehagelig for deg at jeg er edru. Desverre siden det er så få båser å putte folk i skjønner jeg at det det er desto viktigere å putte folk i en, spesielt av de som egentlig også vil ut av boksen og bruker alkohol til løsne på snippen, men dessverre brukes også alkohol som en unnskyldning når man ikke kan stå for alt.

Hvorfor er det slik at du ikke tør å trå utenfor og stå for den du er?

Mye er sort/ hvitt, enten eller, og for og imot, jeg ønsker meg mer mellom dualitetene, må vi velge, kan vi ikke bare få i pose og sekk? Nei tydeligvis ikke, ikke enda, grunnen er at vi har et ego som vil eie, mennesker, sannheter, makt, kjærligheten, og definisjoner osv. Vi vil på død og liv forsvare tryggheten, men i smug er vi langt utenfor, og egoet vet det.

Vi kan jo håpe vi snart blir fri for dogmer, ideologier og unaturlige romantiske forestillinger og fantasier om livet, kjærligheten og roller, men vi har et stykke igjen.

Glass knuser når steinen treffer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..