Happily Ever After, eller?

Står og faller verden ved din partner?

Står du uten støtte, eller kretser universet rundt din andre halvdel?

Å være navet i en annens liv er enormt stort ansvar, og mildt sagt en ansvarsfraskrivelse fra den andre part. Kjærligheten har mange myter som er og blir myter som vi mennesker har enormt vanskelig for å leve opp til. Blandt annet den største om tomrommet som vi forventer at den andre skal fylle.

Når vi har lært at solen først vil varme oss når Ridderen dukker opp i horisonten, at helten i eventyret kysser bort sykdom, forbannelse og smerte, er det ikke så rart vi sliter når vi legger hvetebrødsdagene bak oss. Happily ever after kommer til kort og får en brå oppvåkning når hverdagen kommer og du innser at din partner ikke utfyller deg komplett, men at livet fortsatt er et puslespill som du må finne bitene til selv.

Det er så lett å legge alt på den andre, eller se alt den andre ikke gjør eller bidrar med. Det er så lett og tro at alt blir så bedre om den andre bare endrer seg, men hva med deg, hvordan er det med ditt fokus og din energi? Tar du ansvar for din egen utvikling, potensiale og hvor du er på vei? Er du på vei med en partner i en retning som er rett for deg, eller har dere låst dere til et spor som ingen av dere egentlig ønsker?

Disney, eventyrene og den hvite hesten, eller rettere sagt, drømmer er ikke nok når godståget raser i feil retning. Det går fort unna, dager kan bli til år, ansvar, barn og karriere tar over. Hvor ble det av pasjonen og intimiteten? Hvordan ble det med samholdet?
Å endre kurs er tøft, men heller nå enn aldri!

Vi har kommet til et punkt der en ikke kan være allt for den andre lenger, eller legge alt vi ikke vil ta i over på andre.

Menneskets bevissthet vokser i gallopenrende takt, vi har utviklet oss så mye at det spiller ingen rolle om du vil utvikle deg eller ej. Motstand hjelper ikke, nytter ikke fejke lenger, men du kan bruke denne utviklingen til din egen fordel og bli den endringen du ønsker i dine omgivelser.

Går solen opp og ned med din kjære? Er svaret nei, sørg for at du får næring, oppdaterer hardisken og rydder rent i systemet.

Er tiden inne for å ta grep og finne hjem, ta kontakt med meg så finner vi en tid 🙏💛

yogamailen@gmail.com
http://www.yogamma.se

Bilde, privat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..