HOLDER DU DEG OPPDATERT?

Screenshot_20191030_112300

Foredrag om Personlig Energi, Dagens viljesterke Barn og Strategier for å håndtere stress og utmattelse.

Jeg holder foredrag om hvordan vi kan bruke enkle teknikker for å hjelpe barna med å sortere, bli mer fokusert og sette sunne grenser. Etter mange år som yogalærer og ha ledet grupper og enkeltindivider i alle aldre, faser og livssituasjoner, begynte jeg å interessere meg mer og mer for å jobbe med barn. Enten jeg har jobbet i beredskap for barnevernet, som elev assistent eller vikar i skole og barnehage, i større grupper med flere alderstrinn har jeg erfart hvor lett barn tar til seg sorterings teknikker. Etter å ha innsett at veldig mange barn opplever mye indre uro og stress i hverdagen, begynte jeg å se hvordan jeg kan overføre det jeg har lært i mine år som yogalærer og veileder. Jeg begynte da å utvikle tekniker for å hjelpe barna til å få mer ro i læringssituasjoner, mer samarbeid i leken og i det sosiale og ikke minst rundt måltidene. Barn kopierer sine omgivelser og er veldig vare på hvordan vi voksne har det, men i mangel på språk eller trening på å uttrykke seg, har det lett for å hope seg opp. Min erfaring er at intuitivt vet hva jeg snakker om når jeg deler disse teknikkene, det skal så lite til før de tar det i bruk i hverdagen, men det må en voksen til for å vise vei.

Jeg ønsker å dele mine erfaringer med stress mestring gjennom enkle teknikker utviklet på barnas premisser, og mitt mål er å gi barna tilgang til teknikker slik at de kan lede seg selv, sette tydelige grenser og rett og slett bli mer trygge på seg selv, slik at de kan få en god hverdag i barnehagen, skolen og livet generelt.

Foredraget er for foreldre eller deg som jobber med barn, du er kanskje pedagog, lærer, sosionom eller jobber innen politi, helse og barnevern. Dette foredraget er utviklet for alle som har lyst til å lære hvordan vi kan hjelpe barna til å ta et skritt tilbake, samle seg i stedet for gå inn i konflikter, og har lyst på fler verktøy som kan hjelpe barn og tenåringer og til å få mer indre ro og rett og slett få flere ressurser til å møte barn der de er.

 

  • Foredrag og kurs tilpasses dine behov
  • Kan holdes hos deg, på din arbeidsplass, eller vi avtaler ett sted sammen
  • Jeg holder kurs og foredrag i Norge og i Sverige, du betaler for reise og ku
  • Ønsker du mer informasjon og en uforpliktende samtale, ta kontakt så blir vi enige pris og detaljer

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..