Feil person elsker din feighet, rett person elsker din galskap…

3 april 2015

Kommer jeg huske resten av mitt liv. Som i dag hadde jeg feber, og litt slått ut. Planer hadde gått i vasken og jeg befant meg alene i Eskilstuna.
Uroen i meg hadde økt dramatisk og jeg gjorde alt jeg kunne for å jorde meg og holde tilbake, men jeg visste også at dagen var et slutten på et kapittel og at jeg skulle starte noe nytt, samtidig var jeg ikke villig til å miste meg selv.
Langfredag 2015 er den lengste dagen jeg kan huske og alt sitter etset fast. En sakte opptrapping, og en lang vandring resulterte med en samtale med Herr og Fru Univers, jeg sa at jeg må ha en ærlig prat, og at om jeg noensinne skal møte noen må han like meg slik jeg er, må le sammen med meg i min galskap. Like at jeg er crazy, være uredd, ferdig møblert i hodet, ingen skjellet i skapet, ingen crazy exer, svigermor, barn eller andre som setter kjepper i hjulene. Jeg ba fordi jeg visste at jeg kom til å møte noen og ville forsikre meg at jeg ikke bomme en gang til, hadde ikke mer tid å kaste bort.

Jeg sa til universet at jeg kan ikke endre meg mer, jeg har gjort alt, terapi, selvutvikling, til og med snurret baklengs med bind foran øynene på et tempel tak i India for tillit. Ingenting hjalp, jeg ble ikke snillere, mildere eller mindre meg, bare mer. Desuten liker jeg mine crazy sider og utfall og han skal like det også. Om jeg treffer noen i kveld, får han være moden, voksen, trygg på seg selv og invitere meg på en ordentlig date, en middag… Og han kan godt være litt rockn roll.

Hvorfor jeg slang på det siste vet jeg ikke fordi jeg har aldri tenkt tanken på at jeg skulle møte noen «rockn roll» , har aldri datet musikere, så hvorfor?
Samme ettermiddag la jeg meg og snakket med min spirit mate, spurte hvor han var, og fikk svar, – Jeg er her, vi har allerede møtt hverandre i Köpmanngatan. (100m fra det jeg lå og 50 meter fra der jeg traff han samme kveld )

Ikke hold tilbake, dine skyggesider er der for å hjelpe deg til å se hvem du virkelig er, og når du aksepterer at det er en del av deg er det lettere stå for den du er, da vil du også tiltrekke deg den som tåler deg…

Eller som i mitt tilfelle elske deg ubetinget ❤️ http://www.yogamma.se

Ps. Bildene er fra mine insta oppdateringer samme dag..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..