kjærligheten endrer perspektivet og meningen med livet.

Returbilletten er bestilt!

Det er tøfft å være borte fra den som er alt, men sånn er det å ha et kall.

Det er rart hvordan livet utspiller seg, hvordan kjærligheten endrer perspektivet og meningen med livet. Jeg synes jeg har levd så mange liv i dette at det føles uendelig. Til og med livet med deg føles som hundre liv, tenk på alt jeg skulle skrelle av før jeg ble meg med deg.

Jeg får ofte høre at jeg » fikk han ned på jorden» , det er nok sant for det er jo min jobb, – å hjelpe mennesker å komme ned på jorden. Men hva med meg da, hvor var jeg før jeg landet hos deg?

Det føles som alt har gått i ekspressfart, samtidig uendelig sakte. Fra jeg var liten husker jeg at jeg lengtet etter deg og siden det har jeg lett. Fra ganske nylig åpnet en ny port seg for deg og meg, vi gikk over «dørstokken». Vi har begge lett lenge og levd liv med mye kjærlighet og mange relasjoner, men det er først nå at vi virkelig landet på samme plass.

Jeg kan kjenne et enormt savn når jeg ikke er hos deg, samtidig er jeg helt hjemme i meg selv fordi du blir aldri borte. Jeg har møtt meg selv i deg, og du i meg, aldri noensinne hadde jeg trodd at det var slik det skulle føles. Selv om vi har vært sammen i over 4 år, blir jeg stadig vekk overasket hvor dypt og inderlig nær vi er kommet hverandre, vi når nye innsikter og oppdager hverandre i nye landskap, og stadig vekk oppdager nye sider og kvaliteter med deg som jeg ikke har sett før nå.

Jeg kan ikke vente til å være helt nær og sammen igjen. Hvorfor deler jeg dette, jo fordi kjærligheten er enorm, det er dette jeg har jobbet for i hele mitt liv og det er dette jeg jobber med. Min hovedoppgave er å formidle at det å jobbe med hvordan man retter energien sin er en del av det viktigste vi kan gjøre for å komme til den stillheten som skal til for å endelig åpne opp for det høyeste i seg selv.

Søker du, føler du at det er noe mer der ute, ja da er det det, noe som venter bak uroen, stresset, ubehaget og avhengigheten.

Alle har vi bestillt en returbillett, og å våge å ta skrittet ut av boksen mange nok ganger til du tar skrittet over dørstokken hjem til ditt innerste og høyeste selv er verdt hvert eneste tiltak.

www.yogamma.se

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..