Å sette seg ned å forsøke å beskrive hva Anni har betydd i min personlige reise er nesten umulig

Lørdag for snart 2 uker siden forlot Anni denne verden!

Å sette seg ned å forsøke å beskrive hva Anni har betydd i min personlige reise er nesten umulig, og det virker helt surealistisk å forestille seg hvem jeg hadde vært om jeg ikke en dag i 2013 hadde snublet over Behandlingen Auratransformasjon tm. Siden den gangen har jeg både fått sjansen til å utdanne meg til Auraformidler og å møte Anni personlig. Anni var og er fortsatt en enorm kraft, som forfatter, gründer og veileder har hun hjulpet tusenvis av mennesker rundt i verden gjennom blandt annet Auratransformasjon tm og sine bøker.

Som clairvoyant, forfatter og foredragsholder har hun reist og gitt ut bøker i enorm fart og mengde. Jeg kan ikke forestille meg hvilket enormt press det har vært for henne å leve med en svært alvorlig og terminal sykdom samtidig som hun har gitt ut bøker og utdannet instruktører, tatt imot klienter og reist øst og vest, bla USA, Europa, Japan etc for å spre sine budskap om Spirit mates, Energy Self Defense og Auraformidlerkursene.

Jeg er uendelig takknemlig for alt jeg har lært, og like uendelig stolt over at jeg får bringe videre alt hun har gitt oss. Tankene mine går til familien og jeg kan ikke sette meg inn i hvilken kamp det har vært, og jeg vil bare med dette innlegget dele mine tanker og følelser for Anni. Anni du har vært og kommer være en Bauta, aldrig glemt, altid like strålende vakker, tydelig og klar.

Anni er en kraft å regne med og for meg vil hun aldri bli borte, i kveld holder hennes mann Carsten Sennov et webinar om hvordan det har vært å leve med sitt livs store kjærlighet og veien videre med sin Spirit Mate Anni.

Følg linken under.

https://events.genndi.com/register/818182175026325471/885ae3d74c?fbclid=IwAR2VYqfSk0JEjjadcI1lWP-gC2WkIsEyY4WhEhknbAHJu0yYVCco6NIQRBw

💛

Bildet er av Spirit Mates paret Aamod og Sophelia Korhonen 📸 @balanceisjoy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..