Denne uka skal jeg fråtse i norske jordbær, frukt og juicer kjenner jeg. Hva gjør du for å booste din energi?

Mandags Cravings

Under våren er det mye import av jordbær som jeg må holde meg unna. Jeg er bare allergisk mot sprøytemidler tror jeg for hver gang jeg prøver meg på store oppblåste bær fra kontinentet klør og svir det i hals, ører og øyne, i tillegg slår magen seg helt vrang. .

Uansett, etter St. Hans er de norske jordbærene klare, og jeg får aldri nok, sulteforet på alle de fantastiske egenskapene dette vakre lille bæret har kan jeg sikkert spise flere kurver om dagen.

Jordbær er både godt og sunt. Friske jordbær inneholder masse effektive antioksidanter/ fenoler . I tillegg er jordbær kalorifattige og inneholder jern og kalsium, masse C-vitamin og en del A- vitamin.

Jeg har egentlig aldri brydd meg så mye om hva bær og frukt jeg elsker inneholder, det jeg er opptatt av er effekten på helsa. I den siste tiden har jeg lest mye av Anthony William og drikker både økologisk selleri juice og har plukket bort matvarer som skaper infeksjoner med mat som booster immunforsvaret og blodet. Jeg er ingen ekspert på ernæring, men jeg merker stor forskjell.

Jeg er mye på farta og i helgen ble det mange timer på buss, da er det så enkelt med frukt og bær. Da jeg våknet i morges ser jeg også hva som skjer med kroppen når måltidene blir enklere og mer vennlige for tarmer, og immunforsvaret. Vi er celler og alt vi spiser er celler, det vi får ut av maten er et dirkete resultat av hva vi inntar.

Denne uka skal jeg fråtse i norske jordbær, frukt og juicer kjenner jeg. Hva gjør du for å booste din energi?

http://www.yogamma.se

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..