Selflove Sunday!

Siste dag i uken og siste sjans for å lade opp for allt nytt på mandag.

For meg er søndag en dag for ettertanke og takknemlighet, men det krever litt å sette av en dag til seg selv.
Selv om jeg ikke har små barn lenger, eller andre som «trenger» meg har jeg nok av fristelser som vil ta min oppmerksomhet bort fra meg, og nok av snarveier og unnskyldninger, men hjernen, kroppen og energien trenger en pause for å synkronisere, ekspandere.

Stillhet, vi alle trenger stillhet, den utfordrer oss og kan guide oss inn i vår kjerne, bakenfor alle begrensningene. Jeg kan lett skyve bort disse lommene av stillhet, men om jeg ikke gir etter for første impuls av boikott så vet jeg at når jeg vier meg litt tid, finner jeg svar på spørsmål jeg ikke engang viste jeg hadde.

Søndag er en dag jeg aktiv vier til meg selv, jeg gjør en stille meditasjon, litt yoga, kanskje maler, går i kirken eller lytter til litt musikk. Jeg vier denne dagen til meg selv og min egen energi, og gir plass til et rom der min åndelighet og den jeg er på dypet møtes. Jeg samler meg og i det oppstår en helhet, en dyp ro og eksistensiell alignment.

Bare det å være nær meg selv, nærer til inspirasjon, kraft og enorm følelse av helhet. Jeg ønsker det for deg også, og jeg ønsker deg en god søndag, en god tid med deg selv og det som sentrerer deg.

Musikken i bakgrunnen er Alpha Brain Waves, forHealthy Mind og finnes på Spotify.
La denne søndagen bli en lomme fri for det som har vært og det som kommer og la kontrasten mellom det som har vært og det som kommer få blekne litt, la ditt hjerte få rom og farge dagen, dine følelser, kropp og energi. ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..