Du vinner….

sunshine-yoga-1024x640

 

I så mange år, har du slått meg i bakken,  du kommer og rykker meg opp med røttene, jeg slår med armene og sparker med bena, forsøker å finne fotfeste, men du drar, dytter meg og holder meg nede.

Hvor mye har jeg ikke slåss mot deg, jo, like mange ganger som jeg har tapt.

Det spiller ingen rolle hva de har skrevet ut, hva jeg har tatt og hva jeg har gjort, du vinner igjen og igjen. Tyngden jeg har kjent har føltes som et tap, jeg ligger lavt, kommer meg ikke opp i gir, blir slapp, trøtt og føler alt for mye, men det er jo det jeg skal, det er jo det du vil.

I år hilser jeg deg velkommen og åpner armene, jeg skjønner nå endelig hva en akupunktur sa til meg for 100 år siden, «Du er bare misunnelig på naturens kjærlighetsliv».

Ja, jeg er det, klart jeg er misunnelig, jeg vil jo være med på festen, og i dag på yogamatten innsåg jeg at jeg har alltid vært med på festen, kroppen har vært med, men hodet har strittet i mot.

Du gir meg en årstid der jeg endelig kan gi slipp, åpne opp og motta, du bærer og jeg er klar. Jeg deg ta meg, jeg slipper deg inn, og sier «kjære våren, la festen begynne og la naturen og kvinnen bli ett».

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..