Følg ditt hjerte!

Jeg fant et innlegg fra høsten 2014 som jeg vil dele med dere!

Ligger passe slapp, høster fruktene av sommerens store prosesser, all kjærlighet som har sparket hjertets dør på vid gap intergreres med varm suppe, badstu, flammer i peisen og et intervju med Ayurvediske hälsorådgivaren Peter Ljungsberg i bladet «Inspire»
Nyter å lese hva han tenker og kjenner at jeg trengte en liten påminnelse. Hans intervju støtter mine overbevisninger og praksis ut av ME/CFS selvdestruktivitet og utmattelse. Så jeg kjenner meg inspirert til å dele min filosofi med deg igjen, og ikke minst meg selv «Du blir ikke bedre av å slåss mot noe, men ved å gi kroppen nye positive kroppsminner, enten det er mat eller bevegelse. Og for ikke snakke om hvordan og hva man blir beveget av.

♡ Hjertet spiller den største rollen, kun ved å finne en vei inn i din kjerne, der hvor du er hel og urørt, denne delen av deg som alltid har eksistert og som ikke endres uansett hvor gammel du blir. Når du finner veien dit, bli der, utforsk og innled et kjærlighets forhold til deg selv, og jeg kan Love deg en «dating» som overgår det meste.

Når du blir kjent med hva denne delen av deg vil ha for å vokse, uavhengig av hva dine begrensninger er, vil balansen oppstå og energien vende tilbake. Stay true, lev din sannhet og følg ditt hjerte, din guru, ditt kompass og retning, Namaste!

#dating #selvkjærligjet #kjærlighet #ptsd #HSP #helse #mentalhelse #bodymindspirit #selvutvikling #bevissthet #balanse #helhet #relasjoner #utvikling #elske #kjærlighetenergi #auratransformatsjon #auraformidler #energicoach #yogalærer #MonicaCharlottRundqvist #yogamma #oslo #norge #natur #nå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..