Din kraft er din rett!

Så mange år med skole, men ingen lærer oss å elske oss selv!

Hva betyr det å elske seg selv, annet enn en frase, hva betyr det egentlig?

Å elske seg selv er å vise at du tar deg selv på alvor, at du gjør det som skal til for å føle deg trygg og hjemme i din kropp, i ditt eget liv og med din rolle i omgivelsene.

Å elske seg selv, betyr også at du omgir deg med mennesker som tar seg selv, sitt liv og sin kropp, helse og følesler på alvor. Alt du relaterer til er et bilde på hvordan du ser deg selv, og når du elsker deg selv, vil du også se mye godhet og bli møtt med kjærlighet og velvilje. Å elske seg selv betyr også at du bryr deg om hva slags energi du omgir deg med, hvor du retter din energi. Hvem du gir din energi til sier mye om hva du føler for deg selv.

Vi har lært så mye om å lære og å vise at vi har lært, det gjør oss flinke, men likevel går mange rundt med et savn. Det spiller ingen rolle hvor mye skryt eller hvor høye karakterer vi får, hvor mye vi tjener eller hva vi eier, så lenge vi ikke synes vi fortjener det, har vi store hull i oss kommer vi aldri bli tilfredsstilt.
Hull kan ikke fylles av ytre faktorer, av skryt, penger, mennekser eller status. Det eneste som kan fylle oss er kontakt, med andre, med oss selv, og helheten. Å ha kontakt med din indre kjerne gir tillit til at du gjør det som er best for deg, men har du ikke nok beskyttelse kan det være så å si umulig å få kontakt med eller nå inn til den delen som er din kjerne og virkelige deg.
En hel Aura er nødvendig for å få kontakt med den virkelige deg og kan gi deg det pusterummet du tenger for å nå inn. I din kjerne er det ingen hull, eller områder som må endres, og når du gjennomfører en Auratransformasjon kan du kjenne igjen din egen kraft, sette din egen verdi og få nødvendig drivkraft du trenger for å få kontroll. Din nye Aura kommer holde din energi på plass og kan gi deg de nødvendige grensene du trenger for å få ro, fokus, inspirasjon og overblikk slik at du endelig kan gjøre det du trenger for å få balanse.

Å elske deg selv nok til å respektere din indre stemme er en menneskerett, å komme dit er en annen sak.

Er du nysgjerrig på behandlingen som kan få deg dit?

Jeg kan bidra!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.