Hurra, i dag fyller jeg 5 år som Auraformidler!

Wow, har det allrede gått 5 år?

I dag er det 5 år siden jeg tok Aurafofmidler utdannelsen og jeg blir bare mer og mer fasinert av hvor store muligheterne denne behandlingen gir og hvor kraftige resultatene kan bli.

Jeg har fått være en del av livsviktige endringer, og bistått så mange mennesker som jeg ellers aldrig ville ha møtt. Det er et hav av potensiale der ute og jeg har fått en arena der jeg kan virkeligjøre å frigjøre energi, mennesker og muligheter.

Fra 2013 har gått i ett og det har skjedd så utrolig mye som uten denne jobben aldrig hadde skjedd. At jeg valgte å bli Aurafofmidler var jo helt rått egentlig, hadde aldrig trodd at jeg skulle få oppleve den dybden det er å jobbe med AuraTransformation tm. I utgangspunktet trodde jeg vel egentlig at det var litt svevende, men disse årene har parkert denne holdningen, det er ikke noe svevende med denne jobben, den er kick ass real.

Jeg er så glad for at jeg har fått oppleve så mye, jeg er så takknemlig for alle dere jeg har møtt, og sist men ikke minst så har det vært så utrolig gøy å ha en jobb som virkelig endrer liv.

Jeg gleder meg til fremtiden, jeg gleder meg til alle møter med dere som vil ta på dere superkraktene. Finns ikke en bedre følese i verden når energien faller på plass og man havner på rett frekvens i seg selv og med de som er rundt seg… 💛✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..