Varför förlorar du energi?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det är vissa situationer och människor som tar kraft och hur en vi försöker undvika kan vi liksom inte få slut på att samma person eller situation tar kraft. Vi gör det vi gör om och om igen, och det upprepar sig helt till du har lärt det du ska. I dag behöver du inte längre dansa efter ödets pipa, med en Auratransformation ™ kan du skippa hela ekorrhjulet och ta en uppgradering.
Själen eller din omedvetna del är den delen du tränar upp genom meditation och personlig utveckling. Du kan få kontakt med den genom healing, hypnos och droger, det som styr ditt medvetande är en lägre mental kropp och bestämmer hur mycket information eller hur mycket du kan utveckla dig, du kan också kalla det för en sensor.
Att ha en något som censurerar din utveckling låter ju inte så bra, men det är faktisk så att det om man är fött med en själsenergi och inte uppgraderar vill du alltid ha något som håller dig tillbaka.

Uppgradering

Det som händer när du utvidgar ditt medvetande antingen genom healing eller annan praxis är att din aura, eller energikropp förlorar materia. En Auratransformation ™ är en behandling som läker gamla karmiska ärr,  uppgraderar din mentala kropp ( medvetande) och ger dig en ny Aura som stärker kontakten med din fysiska kropp och håller din energi i ditt system.

Den mentala kroppen styr våra sinnen och begränsningar oss. Det är därför så många väljer droger eller annan expansion för att få kontakt med sitt högre själv, men för varje gång du gör det blir du alltmer genomskinlig och får svårare att förvalta din egen energi och insikter. När du gör din AuraTransformation ™ får du en permanent expansion av ditt medvetet, din omedvetna kropp, det vill säga den gamla mentala kroppens makt släpper taget och du får kontroll och tillgång till hela din energi. Med din energi intakt kan du utvecklas, och manifestera allt du behöver för att komma närmare ditt syfte och livsuppgift.

En AuraTransformation ™ är en Body- Mind – Spirit behandling som återkopplar dig till en högre del din personliga kraft / Spirit. En AuraTransformation ™ tillsvarar flera liv med själv utveckling och flera år med meditation, efter en en En AuraTransformation ™ kan du ta tag i ditt liv och leva det som det var ment utan begränsande karmiska relationer och kontakter, men fri och intakt på alla plan.

Auratransformation ™ och klient behandlingar

Hur går en Auratransformation ™ till?

Själva behandlingen är uppdelat i 2 behandlingar med allt från 3 dagar till 2mnd mellanrum

Första delen består av Healing av din Aura och system, expansion av ditt medvetna och integrering av ny Aura. Beroende av hur skadat din Aura och vilket skydd du har byggd upp dig kan det här ta allt från 3-4 timmar.

Nästa behandling vi gör är en Balansering av din Aura och system där du drar in även mer kraft och får balanserat din nya Aura. En balansering kan ta 1-2 timmar.

Efter din Auratransformation ™ kan du behöva ta en balansering eller 2, det beror på hur mycket du har som släpper i efterkant och om det är vissa teman du känner att du måste ha hjälp till för att jobba med.

En uppgradering är en djupare balansering där du expanderar ytterligare och stiger i frekvens.

Boka gärna en tid om du vill att jag ska se på ditt system.

Vill du att jag ska komma till dig? Jag kan resa dit du är mot att du betalar för resa och uppehåll + Auratransformation ™.

 

 

Min upplevelse av Auratransformation ™

https://youtu.be/wegyq-vl2sA

Filmen är från juli 2017 och gjord av Aamod & Sophelia Koronen på uppdrag från den Offeciella hemsidan för Auratransformation ™ https://auratransformation.com/sv/

 

Balansering/ Uppgradering

 

För dig som genomgått en Auratransformation ™.

Jag jobbar med att balansera alla dina element, plockar bort och uppdaterar ditt system samtidigt som jag läser av och ger intuitiva råd om vad som kommer upp i ditt system. Jag har mycket eld och mina klienter får fart på sin kristalliserings process och lär sig metoder för att sortera, och får fysiska och mentala övningar som stimulerar olika element du vill aktivera/ balansera. Jag kan också sätta en element profil utifrån Sennov Partners 4 element profile.

 

 

BOKA BALANSERING, AURAJUSTERING ELLER AURATRANSFORMATION ™.

 

Aurajustering

Hej Kära Indigo, full fart fram, men ett steg i den nya och ett kvar i den gamla världen?

En Aurajustering är för dig född åren 93-94 och vill uppgradera hela ditt system. Ja jobbar på djupet och hjälper dig integrera det du behöver. Behandlingen kan ta 1-2 timmar.

Efterföljande balansering är inte obligatorisk och eftersom du som är född under denna period och har redan en del av den nya energin så går behandlingen även något snabbare än en AuraTransformation ™.

– I åren mellan 1992-1994 föddes alla barn med en blandning av själs- och indigoaura. De har därför mycket av den nya personliga genomslagskraften i sig, men saknar skyddet och förmågan att sätta gränser gentemot både sig själv och andra. Därför har de också själva svårt att hitta balans.

Ungdomarna kan vara mycket utåtriktade och direkta gentemot sin omgivning, men de är egentligen inte alls tillräckligt starka för att kunna hantera samma behandling som de själva levererar. De kan i ena stunden vara mycket våldsamma för att i nästa stund bryta ihop fullständigt och ofta utan en uppenbar anledning. Föräldrarna kan därför tvingas vara försiktiga när det gäller uppfostran och rådgivning, eftersom de ibland kan få en obehaglig känsla av att ha trampat rejält in över ungdomarnas gränser.

Motsvarande kan också föräldrarna komma att känna sig lurade av samma sårbara unga människa, som kan vara snabb att utnyttja föräldrarnas välvilja i en viss situation, om de själva mår bra.

En Aurajustering eller en balansering är nödvändig för att uppnå full balans, så att denna grupp ungdomar kan bli ”rena” indigos och/eller utveckla sig vidare till ”kristaller” som du kan läsa om under Kristallbarn.

 

 

Min Yoga och Auratransformation ™ går hand i hand!

Precis som Yoga är Auratransformation ™ (AT) ett system utvecklat för att förena alla delar, den fysiska, den mentala och den andliga sidan av människan,  Body- Mind & Spirit. Det som skiljer de två är att Yoga – Union, vilket är något som uppstår när det är total balans mellan det fysiska, mentala och energetiska upplyser oss, eller med andra ord, gör att vi går upp i ljus.

Yoga är ett system utvecklat av en filosofi och ett trossystem som bygger på att vi ska visa medkänsla och inte ta liv, är man tro mot sin praxis är målet att hitta sin Darma. Det är 8 steg som ska vara i total balans för att vi ska hitta vårt Darma, och att komma i totalt Union – Yoga. Med det sättet som vi känner till Yoga här i västen är det inte tillräckligt för att dom flesta att få full självrealisering och hitta sitt Darma, med andra ord, bli av med all Drama, karma och Blockeringar i Chakran i ett och samma liv. Om du inte är född med en ny aura eller i den nya tiden efter 1995 vill Yoga hjälpa dig belysa, dvs. hjälpa din Aura och själsenergi gå i upplösning.

Med en Auratransformation ™ flyttar du dig från själsaura till en ny tids Aura, och kan hjälpa dig integrera din Darma direkt i ett och samma liv. För mig var det självklart efter att min Aura gick i upplösning p.g.a. efter år med självutveckling och Kundalini Awakening, att jag var tvungen att göra något.

Vi människor har olika delar, en feminin och en maskulin sida, men också element vilket visar sig i hur vi rör oss, mår eller uttrycker oss. Om du tänker dig att alla har en del luft, det mentala/ intellektet, en del eld, passion/ livskraft, vatten kreativitet/ känslor, och sist men inte minst jord, det fysiska/ basala behov, alltså 4 element som i olika grad är mera framträdande än andra. Allt beroende av hur du mår, eller vem du umgås eller hur du ditt liv ser ut, för att vara i full balans på alla plan måste alla dina element vara i harmoni med varandra.

När vi yogar kan man balansera upp olik element, och mitt fokus ligger på just det. Ofta kan jag se hur många av oss är för mycket i huvudet, uppe i luften och att alltmer försvinner ut av sin kropp. Smartphones och sociala media drar oss ut ur verkligheten och ger alltför mycket plats för stresshormon och adrenalinproduktionen så att det växer ut av proportion. Det gör att vi under dom flesta timmarna i dygnet befinner oss i Flight, Fight or Freeze modus. Freeze är det stadiet man hamnar i eller utvecklar efter en långvarig period med pågående stress, och man blir utbränd.

Vad händer när man är utbränd, jo man fryser till is och känslorna tar antingen över eller fastnar helt och utvecklas till en depression. Om du tänker dig kopplingen vatten och känslor, så kan du kanske förstå varför man behöver balansera detta upp med andra element. Vad är det som smälter isen, jo värmen, därför behöver man eld. Elden är din drivkraft och det är just det man behöver för att få framdrift. När du väljer en Auratransformation ™ får du mer tillgång till din eld och drivkraft, och med en ny aura får du en nödvändig beskyddande barriär för att hålla på din energi, ordet Auratransformation ™ betyder helt enkelt att du har en ny och hel membran som kan stå i mot yttre påkänning så att din drivkraft kan växa sig starkare. När du väljer en Auratransformation ™ får du mer jordning, du blir mer fysisk och får större kraft till att faktisk göra det som ska till för att nå dina mål.

 

 

 

målIMG_20181031_160130

Som människa har jag mycket eld, och i min egen resa är det elden som har dragit mig fram. Efter min Auratransformation ™ och utbildning som Auraförmedlare har jag fått mer balans vilket jag ser har en positiv effekt på mina elever och Auratransformations klienter. Jag har mycket mer fokus på den fysiska delen, och ser hur en förenkling av temat om energi i kropp gör en stor skillnad för yoga elever och klienter. Jag har aldrig tyckt om att vara beroende av andra, ej att andra är beroende av mig och jag älskar att jobba med Auratransformation ™ just för att en Auratransformation ™ gör att du blir oberoende. Du behöver inte lägre att ständigt tanka för att få kraft till att nå dina mål, du har allt i dig, och kan balansera dig själv. För en som inte har gjort en Auratransformation ™ eller inte har det nya energisystemet måste hen till ständigt fylla på tanken, men ändå är det inte tillräckligt till att det når helt in i dina celler ej har du det skydd du behöver för att utveckla drivet och elden utan att sipprar ut till din omgivning i stället.

En Auratransformation ™ hjälper dig hålla koll på din energi, ger dig den kraft du behöver och inte minst hjälper dig ta kontroll!
Vad som händer under en Auratransformation ™ är att du får hjälp av en utbildad Auraförmedlare till att ta in din kraft i kroppen. En Auratransformation ™ stärker din kropp och ger dig en ny Aura, så att du kan hålla kvar din energi och livskraft och låter den här kraften utveckla sig till en kroppslig intelligens. Vilket medför stärkt fokus, mer kroppsstyrka och snabbare utveckling och personlig växt.
Vad ska man med mer livskraft kan du fråga dig, inte alla är intresserade av energi, men dom flesta vill må bra. För att må bra måste man ha vissa saker på plats, man behöver känna sig lugn, stark och vaken. En Auratransformation™ kan hjälpa dig med att hitta rätt balans och må bra. När du tar in din livskraft i din kropp är det som att byta ut ett gammalt med ett nytt elektriskt anlägg i ditt hus, en Auratransformation ™ är en förnyelse av din kropps elektriska system, och när du har gjort en Auratransformation ™ och fått ditt nya energisystem på plats vill du aldrig gå tillbaka…

Min yogaundervisning har blivit mycket starkare efter min Auratransformation ™ och jag har utvecklat ett sätt att undervisa på som är enkelt att anamma i den fysiska vardagen antingen man är intresserad av den fysiska, mentala eller den spirituella delen av Yoga.
Jag rekommenderar dig på det starkaste att sätta dig in i Auratransformation ™ som är en fantastisk gåva för en som är redo för en uppgradering fysiskt,  mentalt eller energetiskt.

 

 

IMG_20181031_152418

Äntligen Hemma

Efter min AuraTransformation ™  slutade jag att ödsla min energi!

Innan upplevde jag alltför ofta andras smärta, obehag och stress i så stor utsträckning att jag mer eller mindre balanserade på gränsen till utmattning även om jag sov, vilade och sov.

Är du trött, tagen och utmattad kan det ha med att du är empatisk och inkännande. Empati är en underbar gåva och är en helt fantastisk resurs om du har ett jobb där du måste samarbeta med andra människor, men alltför många upplever att utnyttjas och blir överstimulerade, och måste tillbringa mycket tid på att samla sig och vila.

I mitt jobb träffar jag ofta människor som behöver tankas med healing och talar om sin energi som om det är en begränsad resurs.

Ja det kan vara lätt att tro att det är så, men sanningen är att din energi är inte en begränsad resurs, det är värre med ditt skydd.

Många tror att svaret ligger i att gå till healing som fyller upp klienten, men saken är att ju mer healing du får ju mindre energi kan du hålla. Klassisk ljus healing ( healing) bryter nämligen ner det lilla skydd du har, oavsett hur mycket du fylls, sipprar det ut igen, det är som att hälla vatten i en sil och du är beroende av påtår, dyrt för dig, men lönsamt för din healer.

Är det så att du känner ständigt trött och har brist på energi är det kanske för att du inte har så mycket skydd igen, vissa människor kallar detta skydd för Aura andra kallar det ett energifält. Fältet är en osynlig gräns mellan din kropp och sträcker sig så långt ut från din kropp som dina «antenner» går. För vissa, är deras «sensorer» så långt ut att de blir helt utslagna av andras impulser, känslor och till exempel elektromagnetisk strålning mm. Låter Crazy?

Ja, det är crazy att till ständigt dräneras och inte ha förmågan att sätta stopp och du blir gradvis mer och mer intolerant eller trött.

Vi har som alla levande varelser förmågan att plockar upp information med alla våra sinnen,  även kroppens celler, det är helt naturligt, men inte så hälsosamt när man blir så sensitiv att vi inte längre kan skilja mellan vad som är ditt och mitt.

När du gör en Auratransformation ™, läggs det en fysisk membran mellan dig själv och din omgivning som gör att du inte störs av andras stress och kaos, det hjälper dig att behålla all din energi, och till skillnad från tidigare blir din känslighet en resurs snarare än en begränsning. Dessutom blir du starkare mentalt. Lugn och ro är bara bråkdel av effekter en ny skyddsutrustning ger. Många av mina klienter säger att de upplever en enorm lugn efter sin Auratransformation ™, så mycket att familj, vänner och kollegor reagerar på den nya fokus de utstrålar.

När vi först är inne på utstrålning, om din attraktionsförmåga efter din Auratransformation ™ är det bara en sak att säga, du får vad vill och det snabbt.

Att bli mer synlig, ta mer plats och sätta gränser för att nå dina mål och drömmar är enormt befriande. Auratransformation ™, ger dig en kickstart i livet, och det är bara att gratulera eftersom från det ögonblick du tar steget mot att äga hela ditt liv och potential, kan du ta emot all din energi, och det finns inte en cell i din kropp som inte går i rätt riktning, och jag lovar dig, då blir livet en fest.

För det är ju vad vi alla vill, leva nu och sova sen!

Innan din Auratransformation ™

Nyfiken på nästa steg?
Alla som gör en Auratransformation ™ ska ha läst Anni Sennovs bok Balans på alla plan. Det är för att du måste veta vad som händer och om du är redo för att ta nästa steg. Ta kontakt om du har frågor eller läs mer om boken här, har du läst boken och vet att du är redo för din Auratransformation ™ säger jag bara stort Grattis & Lycka till!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..