Ett helt vanligt slakteri i Norge!

Vi var där ifrån kl 8-15 och under tiden var vi vittne till 16 bilar med djurtransport.

Lastbilar på 2-3 våningar fylld med grisar & får, alla dessa gick en smärtsam upplevelse i möte.

Arbetarna kommer & går, skift efter skift nya kvinnor och män går från fabriken uppför backen till sin bil eller barrack, vi ser på varann.

Vi vet alla vad son händer när dessa djur efter timmar i bil, ( jag har hört att dom kan stå upptil 72 t. ) utan mat och vatten i sin egen skit. Vakter och polis håller koll.

Kommunikation genom samband och porten öppnas.

Bilarna är förberedd över radion att vi är här, håller så hög fart att djuren skriker i rädsla när bilen kränker innan dom flyr in gjenom porten.
Lukten av bajs och död ligger tjock över OSS.

Känns som jag har varit med om en bilolycka, helt slut, sorgsam och trött. Orkar inte ens beskriva, men försöker hitta ord.

Stabel med djur hud & plast säckar med gelatin som blir kört bort i lastbilar till kläder eller hudvård. Alla djur som skriker när dom tvingas ut ur bilarna och in till slakt. Känns som att vara vitne till Holocaust.

Vi kan inget göra, grannarna kan inget göra, men vinkar & ger oss tummen upp när dom åker förbi i bil. En skruvar ner rutan och skriker idioter.. 🐾💕

Ja det är kanske i någons ögon idiotiskt att vi står här, står upp för alla dom som lider, som skriker, skräckslagna när en efter en går sin sista timme i möte, men i kväll känner jag mig inte idiotisk.

I kväll känner jag mig ensam, jag känner mig tyngd, jag känner mig skamsen över tillhöra en ras som berövar liv.

Jag ber om tilgivelse för människan, för all orätt vi gör. Jag ber om tilgivelse för att jag inte sätt. Att jag inte förstod, i nästan 50 år har jag varit blind. Blind av programming, kultur & min egen brist på ödmjukhet. Men jag lovar jag ska aldrig blunda igen. Förlåt alla ni som förlorade ert liv i dag, som vill dö i morgon & som blev mördade i går, jag ser er, och ska aldrig sluta ögonen igen.

Till dig ber jag:

Var snäll, hjälp oss, hjälp djuren, visa medkänsla, vi behöver ditt stöd, din styrka & medkänsla, djuren behöver dig, bli vegan & bli aktiv ❤️ @osloanimalsave #endcruelty #govegan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..