Kärlek?

Jag är så duktig på att hitta en glädje i det lilla, kärlek finns ju i allt, men när dagen kommer och min kropp oväntat säger stopp är det inte långt till pisken.

I flera år levde jag under sträng diet och rutiner som gorde at jag läkte min sjukdom, jag hadde koll och levde för min yoga. Fritid hade jag inte tid med, allt gikk till mina elever och jobb. Jag var smal, energisk och hade ett enromt driv.

När jag hittade kärleken och flyttade till Sverige fick jag liksom tänka till allt på nytt, jag fick ju starta på nytt med allt! Bygga upp sten för sten på en ny plats tar kraft, det är ju helt crazy egentligen, men det som blev droppen var när jag en dag bestämde mig för en «normal» jobb. Under ett års tid bröt kroppen ihop uppäten av stress och bekymmer.

Jag har lätt för att ta på mig ansvar och löser allt själv, i och med att jag tidigare kurerat mig själv kan du ju tänka dig hur förbannat jag blev när jag insåg att jag gjort mig själv sjuk igen?

Jag har ME och fibromyalgi och nu känns det som jag har blivit trampat ner av en jätte elefant. Jag äskar elefanter, men kroppen mår Skit. Det brinner i skallen, och jag kan höra el och wifi lika tydligt som sekunderna som slår mot klokkan. När elen i väggen skriker i systemet är det dags att lägga ner.

Jag vet det är ett paradox att jag som jobbar med det jag gör kan må så dåligt, men jag har tillräckligt med kärlek till mig själv att jag får ta livets svängningar som dom kommer, det är där yogan kommer in.

Jag vet att jag kan inte ändra eller kurera allt, men jag vet också att om jag tar jag mig tid så kommer tiden läka mig.

Vissa dagar är kärlek så mycket mer enn en kram eller en puss från sin älskade, vissa dagar är var lilla rörelse och tanke den stora skilnaden mellan himmel och helvete. Vad jag säger till mig själv och hur jag möter min smärta avgör allt.
I dag väljer jag att visa alla mina trasiga och slitna delar omsorg, kärlek och tid.

I dag är min kropp ett tempel för kontemplation, tilgivelse och tacksamhet ♡

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..