Derfor valgte jeg AuraTransformation™

Auratransformation

Kort sagt, det var en kaffe med en venn som gjorde at jeg valgte å få min AuraTransformation ™ i 2013.

På den tiden var min datter 13 år gammel og hadde under en lang tid følt seg veldig dårlig, hun var super følsom og nesten utbrent. Vi hadde nylig flyttet fra min samboer og overgangen utløste store prosesser i oss begge, men det var hun som ble trigget mest og ble stadig mer sliten og utslått.

Det var under dennne tiden min datters helse kom opp, og deretter spurte min venn meg om min datter var indigo? Jeg har alltid misslikt fuzzy uttrykk og fuzzy folk generelt. Jeg vokste opp med en alternativ mor og jobbet selv som Aromaterapeut i yngre år, men tok avstand fra hele miljøet når kundene begynte å snakke om at jeg ga dem healing. Gjennom hele mitt liv har jeg hatt en naturlig måte i forholde meg til livet, naturen og «åndelighet» og har ikke tenkt at innsikter og intuisjon er noe spesielt å slå seg på brystet for, for meg har det vært en naturlig del av livet. Så når folk hevder seg å være sjamaner, trollmenn, eller åndelige guruer, har jeg ikke følte meg komfortabel eller hjemme, heller ikke med healing eller alternativ behandling fordi det tiltrekker seg så mye rart.

20 år etter at jeg forlot alternativet bransjen, var jeg alvorlig syk og sengeliggende på grunn ME / CFS som er en kronisk trøtthet, og så langt et mysterium for helsevesenet og er en veldig vanskelig situasjon å være i.

Som et siste forsøk på å bli frisk, valge jeg å legge min skeptisme til side, og valgte å ta en ekstra kikk på yoga. Paradoksalt nok var det yoga og meditasjon som ble redning og rehabilitering.

Over en 4 års periode, utdannet jeg meg til yogalærer i Norge og India. Jeg valgte å gå inn i en fordypning i meg selv og i yoga og opplevde en enorm kraft.  Legen min skjønte ikke hva som hadde skjedd, men kunne bare konstantere at jeg hadde funnet min medisin.

Min utdanning og reiser i India ga et nytt liv og en ny karriere. Det gav gode resultater, både for meg og mine studenter, men etter en stund så jeg at folk ikke kunne holde sin krakt, det var som å helle vann i en sil. Selv ble jeg gjennomsiktig. Jeg klarte meg fint uten mat, og følte meg veldig lett, men samtidig opplevde jeg at jeg brant opp. Det var da under en kaffe med ei vennine jeg kom jeg over begrepet indigo. Jeg gikk hjem og googlet og fant Aura Transformation ™ / AT, og det var bare en ting å gjøre!

I skrivende stund er det august 2017 og fire år siden jeg tok beslutningen om å ta tilbake min kraft. Det har vært en lang reise, som høy sensitiv og hyper-åndelig, har det vært svært viktig å fokusere på kroppen.

Jeg er takknemlig for min erfaring med trening  og utdannelse som yogalærer og Auraformidler for at jeg har hatt tålmodighet og evne til å tørre å gå inn i dypet av meg selv. Det har ikke vært lett å slutte å oppføre seg som en altruistisk healer. Men heldigvis har min AuraTransformation ™ aktivert noe i meg som gjør at jeg blir fysisk syk når jeg kommer inn i situasjoner der jeg ubevisst går inn i gamle mønstre. Kroppen sier fra med en gang, når jeg ubevisst balanser eller lindrer andre ubehag, stress eller følelser, spesielt om de gjør det uten å ville ta ansvar for sin egen reise.

Jeg sier ikke at det er galt å hjelpe sine medmennesker, men det har ingen effekt når personen ikke ønsker sitt eget beste, og du går i kjellern  fordi du tar på deg ting som ikke engang er ditt ansvar.

I dag forstår jeg hvor mye jeg har tatt på meg for andre, jeg var helt utbrent fordi jeg lot meg bli invadert og manipulere av andres energier.

Min AuraTransformation ™ har gitt meg det jeg trenger for å sortere og å bli kvitt negativitet og impulser som ikke er mine. En annen ting er at i motsetning til tidligere da jeg følte meg gjennomsiktig,  har jeg nå en kropp. Det høres kanskje rart for en som alltid har hatt en dyp kroppsbevissthet, men jeg har ikke alltid hatt det. Så i dag nyter  jeg at jeg har funnet et hjem i kroppen, og at jeg ser og kan stoppe når folk suger kraft. Jeg vil aldri gå tilbake til mitt liv slik det var før min AT.  Jeg har fått med meg det beste av meg selv. Min følsomhet og åndelighet er fordypet i en kroppslig visdom som er integrert både i mitt liv og min undervisning. Jeg opplever på nært hold hvordan folk omfavner og bruker det i sine liv og er så takknemlig for at jeg har et verktøy som fungerer.

Jada, jeg kan nok tilltrekke meg folk som bare elsker energien min, men nå kan jeg rygge 10 mil innen det når meg, unngå å komme i situasjoner som suger energi, eller om det så er at jeg havner i ett dragsug av drama, la det renne av meg.

Det som er best med min Aura Transformation ™ er hvordan livet mitt er fylt med drivkraft, kjærlighet og glede, og hvordan det inspirerer andre til å tørre å LEVE på ordentlig! For mitt liv hadler ikke bare om at jeg skal ha det bra, mitt liv er også å være til for andre som også ønsker å bli den beste versjonen av seg selv. Det er derfor jeg valgte å utdanne meg til å bli Auraformidler,  slik at jeg kan hjelpe de som vil når tiden er inne.

Min store inspirasjon her i livet er å se et annet menneske bli hel. All min yogaundervisning, Auraformidling og Coaching handler egentlig om å legge til rette for at mine klienter og elever skal nå en indre fred, slik at de kan bli gjenforent med all sin kraft og energi…

Når det gjelder dattern min, jo da, hun har det også veldig bra, tusen takk!

img_20170401_190750_537.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..