«Du kan inte fylla en läckande såll»

13509005_1035798529802010_4515206917275615915_n

 

….. brukar jag säga. Efter min AuraTransformation tm slutade jag så småningom att fylla någon annans kopp.

Innan upplevde jag, alltför ofta smärta, obehag och stress i den utsträckning som gjorde att jag mer eller mindre balanserade på gränsen till utmattning även om jag sov, vilade och sov.

Är du trött, sliten och under väder, kan det ha med att du är empatisk och medkännande. Empati är en underbar gåva och är en helt fantastisk resurs om du har ett jobb där du befinner dig i ett landskap där du måste samarbeta med andra människor, men alltför ofta upplever empater att de utnyttjas och blir överstimulerade, och måste tillbringa mycket tid på att samla sig och vila.

Som yogalärare och Auraförmedlare möter jag ofta människor i mitt jobb som behöver healing och påfyllnad och talar om energi som om det är en begränsad resurs.

Ja det kan vara lätt att föreställa sig att det är så, men sanningen är att energi är inte en begränsad resurs, det är värre med ditt skydd. Många tror att svaret ligger i att gå till healers som fyller upp sina klienter, men saken är att ju mer healing du får ju mindre energi kan du hålla. Klassisk ljus healing ( healing) bryter nämligen ner den lilla skydd du har, oavsett hur mycket du fylls, sipprar det ut igen, det är som att hälla vatten i en sil, och du är beroende av påtår, dyrt för dig och lönsamt för healern.

Är det så att du känner ständigt trött och har brist på energi är det kanske för att du inte har så mycket skydd igen, vissa människor kallar denna skydd för Aura andra kallar det ett energifält. Detta fält är en osynlig gräns mellan din kropp och når så långt ut från dig som dina «antenner» går. För vissa, är deras «sensorer» så långt ut att de blir helt knockade av andras impulser, känslor och elektromagnetisk strålning mm. Låter Crazy? Ja, det är crazy att till ständigt dräneras på energi och inte ha förmågan att sätta stopp på att du gradvis blir mer och mer intolerant eller trött. Men det är med oss som med  alla levande varelser, vi plockar upp information med alla våra sinnen och även kroppens celler,  helt naturligt, men problemet uppstår när vi inte längre kan skilja mellan vad som är ditt och mitt.

När du gör en Auratransformation tm, läggs det en fysisk membran mellan dig själv och din omgivning som gör att du inte störs av andras stress och hjälper dig att behålla all din energi. Och till skillnad från tidigare blir din känslighet en resurs snarare än en begränsning.

Dessutom blir du starkare mentalt, lugn och ro är bara förbokstaven på effekten av vad en ny skyddsutrustning ger. Många av mina kunder säger att de upplever en enorm lugn efter en Auratransformation tm, så mycket att familj, vänner och kollegor reagerar på den nya fokus de utstrålar.

Och på tal om utstrålning, om din attraktionskraft efter din Auratransformation tm är det bara en sak att säga, du får vad vill och det snabbt.

Att bli mer synlig, tar mer plats och sätta gränser för att uppnå dina mål och drömmar är enormt befriande efter en Auratransformation tm,  du har fått en kickstart i livet är det bara att gratulera, eftersom från det ögonblick du tar steget mot att äga hela ditt liv och potential, kan du ta emot all din energi, och det finns inte en cell i i din kropp som inte går i rätt riktning … och jag lovar dig, då livet blir en fest!

För det är ju vad vi alla vill, leva nu och sova sen 😉

Nyfiken på #AuraTransformation, se hemsidan
http://www.yogamma.se/auratransformation/

2 kommentarer om “«Du kan inte fylla en läckande såll»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..