Lätar du efter din Twin Flame och ovillkorlig kärlek, starta hemma först!

10154305_636806319701235_884651645_n.jpg
När jag bestämde mig för att hitta min twin flame!

Visste jag att det enda sättet dit var att lära min kropp känna igen ovillkorlig kärlek. Från och med det ögonblicket blev min enda funktion att träna på hur det är att bli älskad som en hel varelse.

Men hur gör man, när man aldrig har upplevt att bli älskad ovillkorlig, och hur känner man igen kärlek utan krav, drama och » neediness»? Jag kan med handen på hjärtat säga att dom flesta av oss har vuxit sig in i en roll där man vet att » om jag gör på det här sättet, tycker dom om mig» Alla roller vi spelar genom livet, spelar vi för att vi inte ska bli utestängd från flocken.

Jag läste en bok som satte mig igång, och jag bara visste att det ville ändra allt.  Den första raden låt ungefär så här,» Allt du gör, gör du för förökning skull»,
Boken bygger på Darwins andra lag, en teori som  bygger på att alt det vi gör, gör vi för att vi ska säkra vårt avkomma. Och att vi i motsättning till bokens titel » Den generösa människa» inte är annat en själviska varelser som även i ett altruistiskt ögonblick, där vi slänger oss ut i iskalla vågor på öppet hav för en främling i nöd, gör det för  att säkra vår släkts framtidiga utveckling.
Så hur i all världen kan vi älska och låta oss älskas utan krav, om vår instinktive natur är som med alla andra djurens värld, och att vi tar val baserad på att vinna gunst, och ger den som tar störst risk mest makt och starkast position.

Det betyder ju i princip att jag kan inte älska ovillkorligt för att min natur gör att jag  tillpassar mig för att jag ska bli omtyckt och älskad. Så hur kan jag som människa älska utan villkor om allt jag gör gör jag för att få bästa betyg?

Unconditional love, låter vackert och vem har inte önskat sig den här kärleken där du blir älskad för hela dig, med alla dina sidor, mörke och lyster, men vem är du som kan älska din partner och alla nycker, gör du det för att du vill bli omtyckt eller att du inte vill vara ensam?

Så många gånger har jag hört mina klienter säga, jag vill bli älskad för den jag är, ja men vem är du då, och älskar du dig själv för den du är, med all din skam, rädsla, drama och kamp. Älskar du verkligen din svartsjuka, din makt missbruk och din avundsjuka, och älskar du dig själv när du njuter av att andra misslyckas eller att du känner dig bättre eller ser ner på en annan? Håller du om dig själv, hela dig själv när dina skuggsidor färgar din omgivning, eller försöker du tränga ner din skit i ett hörn eller spärra stanken inne i ett mörkt rum?

Håller du av hela dig med integritet eller fuskar du och visar oss solsidan?

Tänk efter, hur i all vida världen ska du kunna få ovillkorlig kärlek när du själv inte kan stå ut med hela sanningen….?

När jag kände att tiden var inne för en återförening med min twin flame, visste jag, att jag var tvungen att konfrontera alla mina skuggsidor, alla. Jag visste att tiden var inne för att älska varje bit av mig själv, även skuggan.

Så vad är skuggsidor, och hur visar dom sig?

Hur ofta har du kanske inte tänkt, varför händer det här mig? Varför är det så att vissa teman dyker upp hos dig och inte hos andra, vad är det som gör att du inte kommer i mål, att du inte vågar, och när du gör så händer det något eller någon dyker upp i ditt liv och förstör det hela, varför lyckas alla andra och inte du?

Det är för att du har inte fattat att din motstånd är din nyckel till framgång.

Alla dom människor, situationer, som ger dig problem i dag är dina skuggor som du inte har mött. Ska du bli fri från att det här måste du ta oxen vid hornen och en gång för alla sluta fly.

Att se är att bli fri!

Vad betyder detta? Under alla år jag har letat etter min twin flame, den ovillkorliga kärleken har jag frågat mig själv, vad är det jag inte ser? Att se, och få insikt ger frihet, och för att komma dit måste man våga att ta kampen med sig själv och sitt spel.

Jag vet att det kan höra jobbigt ut, men när du först bestämmer dig för att du vill se kommer ditt mönster som pärlor på ett snöre.

Våga skriva, skriv ner varje tema, våga dela, våga inse att dina mörka sidor är din läromästare och din nyckel till din frihet. Studera dig själv, sök råd hos dom som har gått vägen innan dig, men för all del gör jobbet själv. För du släpps inte in i din älskades armar om du har armarna fulla med stinkande  sopor.

Jag vet att din twin flame, och ande dual, väntar på att du skall bli klar, och jag vet att din halva också måste göra sitt arbete för att bli redo, en annan sak jag också vet är att om du tar din uppgift på allvar så gör också din älskade det också. Ni är synkade och har i liv efter liv längtat efter ögonblicket ni skall smälta ihop igen och förenas med all kraft och kärlek som du bara kan drömma om,

Så vad väntar du på? Sätt upp spegeln och dra dina spöken ut i ljuset, befria dig själv från skam och rädsla, men inte vid att fly, eller kasta sten i glashus, men att bli bästa vän med din fiende. Bli känt med dina svagheter, och skapa överblick, boka av tid med dig själv, gör ditt arbete antingen det är med vägledning, balansering eller jordas i naturen.  Dejta och uppvakta dig själv, prata med dig själv och studera varje bit av den komplexa galna människa du är. Bjud upp din galenskap till dans och bjud din integritet till fest, livet är här och kärleken ska njutas nu!

Och om du vågar nu, en gång för alla så blir du så hel att din andra halva också helas och blir klar för ert liv och Dharma, och du behöver inte undra igen hur ovillkorlig kärlek smakar, jag lovar dig, du har ingen aning hur tacksam du blir för att du valde ta ansvar och ta hela resan hem!

Nyfiken på mig?

Jag är fött i Stockholm,  uppvuxen i Norge och nyinvandrat till Eskilstuna. Min passion är att vägleda människor som vill ta ansvar för sitt liv, och som vill öka sin vitalitet och livskraft. Jag håller yoga kurser och föredrag och skriver om kärlek och Auratransformation tm, och ger behandling i Eskilstuna och Oslo.

Min kompetens och vägledning bygger på erfarenhet och intuition och kommer från hjärtat, mina specialiteter är, stresshantering  och att identifiera blockeringar, återskapa flöde och balans mellan sinne och kropp.

Mer information hittar du på: http://www.yogamma.se

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..