Välkommen Blodmoon, Välkommen integriteten!

image

Ha en fantastisk påsk. Och kom i håg att det är Blodmoon i dag, som accelererar den kollektiva expansion av medvetet. 

Alla är vi berörda, inte bara den som är ute på en spirituell sökning eller utveckling av sitt ”själv”- vi alla utveckas kollektivt, om en kanske omedvetet. Så har det alltid varit. Vår ras på jorden har överlevt för att vi har anpassat oss, vi är här för att våra kroppar förstod hur vi kunne navigera med naturen och universet.
Ha tålamod, vis respekt för smärtan som reser sig i dom som är runt oss, för sjukdom som härjar, aggressivitet, ilska, sorg och kärlek. Vi är olika och på var vår stig men framför oss ligger vägen mot att vakna upp till verkligheten, målet är egentligen nådd. Men det kan vara svårt att känna, & uppleva. Att ”se” livet som det är,  handlar om integritet, och att äga och acceptera alla sina sidor. Låt detta dygnet och vad det än väcker i dig hjälpa dig släppa fram alla dina skuggor i ljuset, älska, trösta dig själv, omfavna hela dig som du är. Och kom i håg, var den ändring du söker!  

För universet, för människan och för vår jord, lyssna efter det kollektiva och förstå att inget av ditt lidande är ditt, hellre inte kärleken är ”din” du är en cell i det hela och kan du se det, kan du också släppa taget och bli dig själv åter igen. Med kärlek,  ha en fantastisk dag, Namaste!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s