Välkommen till Yoga på Hälsostudion i Eskilstuna!

images (10)

Nu är det dags för att ge dig själv en välförtjänt paus från vardagen. . .

Tiden är inne och jag hoppas du är lika redo som jag för att sätta dig och din kropp i centrum. Vi börjar mjukt och tar et steg i taget och jag känner mig trygg på att vi kommer att gå en härlig höst i möte.

Vi ses på yogamattan i dag och varje tisdag fram till jul på  Hälsostudion kl 18.30 Det är fint om du är tidig ute, salen är öppen från kl 18.15 så du kan få god tid på att varva ner före passet.

Ta med dig mjuka och lediga kläder, vattenflaska, en varm filt och yogamatta, det finns fina och billiga mattor på Stadium, både tunna och tjocka, den tunna kostar kr 199,- men jag såg inte priset på den tjocka, men det kan vara en god investering om du känner att du behöver lite mer stöd, låt inte underlaget komma i vägen för att du ska kunna slappa helt av och njuta din yoga både i klasserna och hemma. Någon tycker också om att det är fint med en liten kudde under huvudet eller knäna, känn efter vad du behöver. Jag kommer att prata och visa hur man kan hitta goda sätt att vila, så inga bekymmer, det kommer att bli bra!

Så är det bara en sak som återstår, tag gott vara på dig själv och njut höstens varmanda solstrålar, vi ses till god och helande Yoga!

http://www.halso-studion.se/

YogaWomanSilhouette-850x567

Stor och varm kram från Monica ❤

HöstYoga med Monica, sätt dig själv i centrum!

10600506_10152333015471198_2660049221869013215_n

Varje tisdag från 30 september 2014 – 16 december 2014

kl. 18.30- 20.15

Investering: kr. 2400,- för 12 gånger

Längd: 1 t och 45 minuter

Min Yoga är baserad på Hatha Yoga, Mindfulness och NLP och utvecklades som ett resultat av min egen process och frigöring från långvarig sjukdom, jag utvecklade en balanserande yoga och vägledning ”Sacred Balance” som handlar om att hitta balans i det som är!

Detta är Yoga som vi alla kan göra. Vi använder andetag och rörelse för att skapa flöde, flexibilitet, lugn och styrka, för ett liv i balans och harmoni.

Vi gör Yoga inifrån och ut, för att öka livskraft, glädje och kärlek till dig själv för att få mer själv accept, flöde och balans i ditt liv och vardag.

Det handlar helt enkelt om att sätta dig själv i centrum, låta kroppen varva ned och öka din kraft!

Jag tar i mot klienter och grupper, behöver du mer energi, balans och överblick, kan jag erbjuda vägledning, kurs och behandling, skicka ett personligt meddelande så vi ta det därifrån, Namaste!

Frågor om Monica, Yoga, Balansering, Personlig Vägledning, AuraTransformation™, Föredrag och registrering till kurs görs på: yogamailen@gmail.com/ 0729046971

Mer om Monica Charlott Rundqvist:

Monica har många års erfarenhet av Självutveckling,  Yoga, Meditation, Qi Gong och NLP. Hon har grundläggande utbildning och specialisering inom Hatha Yoga och grundläggande utbildning i NLP (Neuro-Linguistic Programming) från Norge. Hon har även arbetat som naturterapeut och massör, samt utbildning inom organisation, ledning och mångsidig arbetserfarenhet inom detta. Monica har utvecklat et koncept för människor som vill öka sin vitalitet.

61569_430112576197_4090576_n

Nyfiken på Monicas Yoga Värld?

Gå till https://www.facebook.com/YogalaererYogabloggerYogamamma?ref=hl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s