Husk at din påske er din, god og fin akkurat slik den er….

 

Bilde

 

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke kan varte opp med like fantastiske dokumentasjoner på at du er på et eksotisk reisemål eller i fjellheimen.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke poster alle mil du legger unna for å dokumentere hvor flink, sterk, tøff og modig du er.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke kan vise til vakre, vellykkede og veloppdragne barn.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke spiser tonnevis med sjokolade og marsipankuler.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke har i motsetning til alle dine facebook,  twitter og instagram-venner med ikke kan poste tilsynelatende perfekte familiebilder  i idyll og harmoni.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke fråtser lammelår så sjyen renner nedover kinn og dobbelhake og poster at nå er du så mett at du må toppe det hele med en pose twist og yatsy.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du føler deg ensom.

Husk at din påske er like fin og viktig, selv om du ikke poster hvor fantastisk heldig du er som har alt som etter boka i følge det pornososiale samfunnet vi er en del av, og husk at du allerede er bra, fin, og akkurat passe selv om du skulle synes at du burde strekke deg lenger for å holde følge med galskapen, du trenger ikke leve opp til et mål satt av majoriteten, alt du trenger er å sette lista selv, det er din standard, ditt mål, din påske og din praksis, en god praksis, uansett hva det nå er, Namaste!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s