Etter at jeg fikk min AuraTransformasjon var det vanskelig å undervise yoga med det «gamle sjelssystemet»

Bilde

Jeg som mange andre som har gjort en AuraTransformasjon hadde en periode i «lett forvirring» eller «nullpunkt», yoga var et tema som måtte opp til vurdering, min lidenskap ble satt på prøve!

Yoga med det Den Nye tidens Energi innebærer at vi er frikjent fra all dårlig Karma og trenger ikke å jobbe med det gamle Chakra systemet for å bli » opplyst» for det er nettopp derfor man etter det gamle systmet gjør yoga, for å belyse de utfordringer og blokkeringer som ligger i de psykiske Chakra områdene. Du kan mene hva du vil om Chakraene, men når du begynner å praktisere yoga vil du før eller siden merke at ting endrer seg, at det løsner eller at du må ta tak i «ting » i livet ditt…

Vel når du tar en AuraTransformasjon blir du energetisk flyttet fra en tidsalder og over i Dagens Energi, det kan by på utfodringer spesielt når du underviser et yogasystem som bygger på 5000 års gamle tradisjoner og tro. Og etter at jeg fikk oppleve dette på kroppen virket det helt meningsløst å skulle fortsette å undervise på gamlemåten 🙂 Litt som jeg er anlagt, tok eventyreren overhånd og jeg begynte å balansere meg selv gjennom yoga.

Og gjennom denne prosessen fikk jeg inspirasjon og lyst, for meg er yoga mitt liv og redningen og min medisin ut av ME og utmattelse, så å velge dette bort var ikke et spørsmål en gang. Heldigvis kan jeg nå undervise mer levende og mer riktig yoga som passer inn i et liv og i den energien som strømmer inn akkurat nå.

Akkurat som de barna som har kommet til jorda de siste 10-15 årene har vi som har gjennomgått en AuraTransformasjon behov for en Ny Praksis som støtter oss og gir oss en balansert energi og kropp, på en enkel og praktisk måte. Vi trenger ikke sitte i en time for å finne roen inn i oss selv eller den høyere del av oss selv lenger og derfor kan den gamle måten å gjøre yoga på holde oss tilbake fremfor å skyve oss rett vei. Derfor er den nye praksisen en mer jordnær og enkel måte mht Krystaliseringsprosessen.

Etter å ha gått i meg selv fant jeg en måte som jeg vil gjøre yoga på, en måte som inspirer, og som støtter krystalliseringsprosessen. Det har resultert i en praksis som jeg kaller Ny Tids Yoga, jeg har gått bort fra Karma og omfavner Dharma og Den Nye Tidens sterke Energi i stedet!

Når jeg inkluderer mine egen erfaringer gir det en balansert praksis som jeg deler med mine elever enten de har ny Aura eller ikke. Det jeg derimot ser er at når det kun er mennesker med Ny Energi i rommet oppstår en dypere og mer intuitiv praksis uten uro, vi fordyper oss og når lenger inn og finner dyp ro og glede!

Derfor har jeg bestemt meg for å skape egne grupper og Workshops for de som jeg har vært så heldige å gi AuraTransfromasjon, på den måten kan jeg følge opp og støtte i Krystaliseringsprosessen. I våre Worskhops inviterer jeg også andre AuraTransformerte inn for å oppleve denne nydelige energien som oppstår.

Så jeg inviterer deg til å sette av en dag og til å bli bedre kjent med Den Nye Tidens Energi, og kjenne selv hvordan det er å praktisere yoga, bevegelse og dans i et «rent rom» for AuraTransformasjon handler først og fremst om å samle din rettmessige energi uten å bli påvirket av andres energi lenger, men gjøre deg tydelig, mer kraftfull, fokusert og intuitiv, og ikke minst, støtte deg i å hente all din Kraft tilbake til deg selv, slik du egentlig var i utgangspunktet da du kom hit…..

Bilde

Om du ikke har tatt AuraTransformasjon og vil være med på Worskhop, send meg en personlig melding, Namaste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..