Detox Cleancing Introduksjonskveld!

Bilde

 

På tide og legge fra seg det gamle,og åpne opp for det som kommer med ny og frisk energi?

Vi inviterer til en kveld med fokus på Detox og renere livstil, denne kvelden blir viet til juicing og du vil lære deg og lage gode, rensende og velsmakende juicer.

Sunn mat og livstil handler om mer enn vektreduskjon og slanking, vi flytter fokus utenfra og innover hvor den virkelige og permantente endringen kan skje. Skal du leve godt med en sunn livstil skal det smake og nytes godt for ganen, synet og kroppen!

Dette er en introduksjonskveld til våre kurs- » Alle gode ting er 3, Rawfood,Mindfulness og Yoga» hvor vi går nærmere inn i mat og bevegelse som støtter, øker og bevarer energi og imunforsvaret!

Om oss:

Monica Charlott Rundqvist, med grunnutdannelse i Hatha Yoga i Norge og India, utviklet Monica et eget konsept etter lang tids sykdom og ME i 2008. I denne tiden har hun også utdannet seg som NLP utøver, Oneness Trainer og Auraformidler. I tillegg til dette har hun allsidig bakgrunn fra Qi Gong, idrett som langrenn og dans, og faglig bakgrunn fra salg, ledelse, helse og HR og Aroma og Naturterapi.
Ayurveda, ernæring, kosthold, raw/ vegansk og energibalanserende mat og livsstil er et viktig tema som hun har utforsket i over 20 år. Alt dette i tillegg til sin egen prosess gir en dyp og intuitiv praksis som gir jording, ro, balanse og overskudd

Astrid Runddqvist, har over 30 år lang erfaring innen Naturmedisin, og utviklet egen metode innen helhetsmedisin tidlig på 90 tallet. Hun har spesialisert seg på Naturlige hudpleiprodukter, og har utdannelse fra Norge, Sverige og Danmark innen helhetsterapi, urtemedisin og Aromaterapi. I tillegg er hun offentlig godkjent erneringsrådgiver og legesekrertær og har allsidig bakgrunn innen ernæring og holder helse og livstilskurs for vektreduskjson og forebyggende helse. 

Denne første kvelden blir viet de grunnleggende prinsippene for Detox og juicing, med fokus på god helse, overskudd og enkle grep for å oppnå et liv i balanse og harmoni.

Utover våren bygger vi på med blandt annet å lage egne hudpleieprodukter og runder av vårens kurs med å lage egen sunn og økologisk solkrem.

Nå kan du oppnå effekten av en ren yogisk livstil, lære alle hemlighetene uten å gå hele veien selv, velkommen til en helg med fokus på kreativtet, glede, inspirasjon og balanse!

 

Bilde

For å sikre deg plass kontakt: yogamailen@gmail.com
Pris: 650,-

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..