Find contentment through yoga

Jeg er så enig dette, at jeg må dele det her med dere, det er en viktig påminnelse på hvorfor det er så viktig med en daglig praksis med Yoga, Meditasjon, eller Qi Gong.
Mange av de jeg møter som praktiserer en eller annen form for meditativ praskis lever akkurat dette som Vibeke skriver om…
Takk Vibeke, det er akkurat slik det er med Yoga!
Min daglige praksis og undervisning hjelper meg å finne gleden i det som er i stedet for å la meg fange i det håpløse ved å sitte fast i sorgen om, og ikke minst begjæret etter det som ikke er, og det som kanskje aldri kommer…
Det er nå du er her, ikke i morgen, så gled deg over livet og din indre kraft akkurat nå, Namaste!

Vibeke_Klemetsen 0030

Yoga er mye mer enn en fysisk praksis. Det er også en filosofi om hvordan vi bør leve. Ifølge yoga filosofi, påfører vi oss selv smerte ved å begjære ting vi ikke har, men som tror at vi trenger. Med andre ord, så sårer vi oss selv ved en stadig lengsel etter det som ofte er utenfor rekkevidde.

Santosa er en niyama, eller det vi kaller en rettesnoren innenfor yoga. Dette prinsippet oppfordrer oss til å utvikle tilfredshet. Den oppfordrer oss til å prøve å være takknemlig for det vi har i stedet for lengsel etter nye og andre ting. Ordet ”Santosa” er også noen ganger oversatt som lykke, fordi, ved å finne tilfredshet med det vi har, vil vi også finne glede, avslapning og fred.

Du kan øve Santosa i alle aspekter av livet ditt-mot din familie, venner og din karriere.

Ha en nydelig dag alle sammen – og…

View original post 7 fler ord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s