Karmayoga, om å gi uten å forvente noe tilbake, den største belønning av alle!

Jeg er forelsket i min karmayoga, den er fantastisk!

Jeg danser over gulvet og før støvet legger seg farer det inn i min nye venn, tenk at utstyret har så mye å si. Karmayoga er så mye morsommere nå og gleden over hvor vakkert og støvfritt det blir er ubetalelig. For det er jo slik karmayoga skal være, du gjør noe for andre uten å forvente noe i retur.

Gleden ved å gjøre noe for et annet mennske, felleskapet er lønnen som ikke kan måles i gjenytelser og kroner. Men, det skader ikke at det er morsomt samtidig, for hvorfor må alt være så alvorlig, hvorfor skal det være tungt og kjedelig å gjøre rent i sin bolig eller for den del i den indre boligen, som min kjære venninne og Coaching-guru Nadia sier, «hvorfor skal vi slepe oss gjennom vår selvutvikling, når vi kan le?»

Jeg er overbevist om at alt ekte vi rommer, all latter, humor, glede, jeg snakker om den autentiske meg, med allt, rått, vakkert, mørkt og lyst, er den mye kortere og lettere vei til endring enn å slepe bena etter oss, med alvorstynget blikk innover. Hvordan i all verden kan det gå fremover når vi må holde igjen, holde oss tilbake, om du må og ikke kan slippe taket, så ikke gjør det, men trenger du å la det boble over, gi slipp, and ejoy the ride!

Karma og karma i grunn!

Så hvorfor karmayoga? Jo det skjærer bort all forskjønnng av selvutvikling, all romantisering om å avdekke den indre ro, som hviler et sted langt der inne, bak alle regler som sinnet må ha for å ikke tape ansikt. Du yter for andre uten ego, uten at du skal ha en plass i solen, uten utmerkelser og uten aksept, helt uten fortjeneste…..

Vel ikke helt, fordi, for hver gode gjerning du gjør for andre, desto mer god karma bygger du opp, hvis du klarer å gjøre det uten å forvente beløning, eller erge deg over at det ikke kommer en!

Tror du ikke på karma, så er det greit, men jeg tenker slik at skaper jeg det som inderne kaller «Good business» for andre, ved å si høyt, at- «denne dama, eller dette prosjektet er så bra», så gir det meg en så inderlig god følelse at det bobler over rett og slett.

Og nå er det denne støvsugeren da, er ikke sikker på at det er verdens beste, billigste eller vakreste, men den gjør meg så lykkelig at jeg må si det høyt, og jeg elsker å se at huset blir rent fordi det fortjener det 🙂

Er du litt nysgjerrig på hvordan karmayoga virker, eller er litt fristet til å forsøke, kast deg ut i det, gjør noe totalt uventet for et mennske på jobben, bussen eller i butikkøen. Post noen gode ord om et mennske som er bra, som fortjener, men ikke forventer å bli hedret, gi av  deg selv og de få bokstavene på tastaturet som skal til for å løfte dagen, eller «business´n»  til den du vet. Når du først begynner, vil det bli naturlig og snart flyter det av seg selv, la det komme, og ta i mot belønningen av å gi uten å forvente noe tilbake!

Og for å være sikker på hvordan du går frem, her er et eksempel:

Om du eller noen du kjenner trenger en til å lede dine prosesser, eller rett og slett trenger en strategi for å nå dine mål, da er Nadia den rette!

Ta en nærmere kikk selv:

http://www.facebook.com/nadiacoaching?fref=ts

Nyt karmayogaen, og ha en fantastisk dag!

PS. Og lurer du på hvilken støvsuger……..

Og Andersson var hans navn 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..